Càmping amb activitats a Argeles, lloc de descans i alegria

Càmping amb activitats a Argeles, lloc de descans i alegria

El càmping 3 estrelles Les Micocouliers us ofereix un seguit d’animacions durant tot l’estiu.

Al càmping de Micocouliers, no hi falta res per gaudir de les millors vacances d’estiu. L’entorn natural verd regala l’ombra de zones envoltades d’eucaliptus per gaudir d’una partida de petanca. Al voltant de la piscina us podreu relaxar i prendre el sol d’allò més bé. Les diferents activitats us faran gaudir d’un moment per compartir entre tots. En aquest ambient de relaxament i alegria, tot està perfectament organitzat perquè hi torneu cada any.

Trobeu tota la informació pràctica de la regió a l’Oficina de turisme de Sodède

atelier créatif
piscine-ouverte
Trobeu 5 fotos en aquesta galeria

Temps de jocs i festes

Inspirada en el fet de compartir, la piscina a l’aire lliure, cada any és un lloc de felicitat per a les vacances amb la família o els amics. Prendre el sol, jocs aquàtics i classes de natació, sens dubte és un lloc privilegiat per a tothom. Pares, fills, parelles i amics s’hi troben per compartir moments de diversió. Amb totes les mesures de seguretat, el parc infantil és perfecte per als més petits. En aquest ambient balneari, els més esportistes també troben el seu lloc amb els torneigs avançats.

Els campionats de petanca o ping-pong fan gaudir a tots aquells que volen competir amb altres en un ambient agradable. Per als avançats de petanca, el càmping organitza un torneig gratuït 1 cop per setmana amb molts lots de premi. La petanca del poble, situada justament darrere del càmping, organitza tots els dimecres i dissabtes les competicions nocturnes on hi podem participar.

El tennis també es pot incloure al programa sempre que es disposi de parella, i es practica fora del càmping, a 5 minuts caminant.

Pel que fa als més petits, els tallers i la zona de jocs és el lloc perfecte per divertir-se i conèixer els guanyadors. Però es poden barrejar en l’ambient recolzant el joc dels més grans. I per acabar un dia perfecte, les animacions nocturnes comencen per celebrar l’època de vacances. Amb 3 sessions musicals per setmana, la festa està garantida.

I no oblidem les animacions del poble, a tan sols uns minuts caminant, on podreu ballar, cantar, descobrir i, sobretot, gaudir d’un moment agradable amb les sardanes, els mercats nocturns, el festival de blues i molt més.

Activitats esportives per a tothom

Organitzades per satisfer els gustos de tothom, els dies ofereixen un bon ritme d’activitats esportives, sessions de diversió i jocs aquàtics. Els adults que vulguin aprofitar les vacances d’estiu per posar-se en forma, ho podran fer. Per gaudir de l’humor a l’aigua en aquest càmping situat prop de la platja d’Argelès, hi ha classes d’aquagym 3 cops per setmana. Animades per professors diplomats a nivell estatal, permeten treballar l’esforç físic amb l’aigua. També s’organitzen sessions de fitness altres dies. Per als que volen treballar cos i esperit zen, poden participar a les classes de ioga. Tot el necessari per tenir un cos tonificat i cultivar el benestar. També hi ha activitats per als més aventureres o amb ganes de llibertat. Aquest entorn únic entre mar i muntanya és perfecte per fer-hi excursions amb bicicleta o cavall. Sensacions fortes i paisatges magnífics garantits.