La comoditat d’una casa mòbil prop d’Argelès-sur-Mer

La comoditat d’una casa mòbil prop d’Argelès-sur-Mer

Vacances ben còmodes al càmping Les Micocouliers

Al càmping Les Micocouliers, disposareu d’una plaça per a la vostra tenda de campanya o caravana. Però si preferiu la comoditat d’un llit per a unes vacances realment relaxants, podeu llogar una casa mòbil o un xalet. Disposem de diferents grandàries i configuracions. Poden acollir entre quatre i sis persones. Cal dir que el xalet “confort” està adaptat a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes places, xalets o cases mòbils disposen de terrassa pròpia amb taules i cadires d’exterior. Podreu gaudir d’un esmorzar a l’exterior els matins, o fer una copa a la tarda. Aquesta terrassa pot ser coberta o no segons la vostra elecció.

Llogar una casa mòbil a Argeles sur Mer us permet viure les vacances amb tota la independència. Aquest allotjament disposa de tot l’equipament bàsic per viure-hi i gaudir de bons moments amb la família o els amics: cuina, lavabo, menjador i diverses habitacions i llits diferents segons la vostra elecció. per augmentar la vostra comoditat, incloem un equipament complet a tots aquests allotjaments. Inclou vaixella per a sis persones, nombrosos estris de cuina, així com accessoris per la roba o les tovalloles després d’un dia al mar o la piscina.

location-mobilhome
location chalet
Trobeu 6 fotos en aquesta galeria

Cases mòbils adaptades a la vostra família

Descobriu els detalls de cada allotjament per triar el més adient. la casa mòbil O’Hara, per exemple, té una superfície de 22 m² i capacitat per a quatre persones. Una mica més gran, la casa mòbil Super Mercure té capacitat per a sis persones i 33 m², i la casa mòbil Confort és la més gran d’aquesta categoria. Adaptada a un grup o família de sis persones com a màxim.

Si llogueu una casa mòbil a Argelès-sur-Mer, gaudireu d’unes vacances úniques entre mar i muntanya. Per fer uns bons banys, podeu anar a l’estació balneària a tan sols set kilòmetres del càmping Les Micocouliers. Les llargues platges d’Argelès-sur-Mer prop del Mediterrani us permet practicar-hi moltes activitats nàutiques. Si voleu fer cames amb excursions a peu, els Pirineus estan al sud mateix de Sorède. Si us quedeu al càmping, podeu gaudir de la piscina i la seva terrassa al sol, o descansar sota l’ombra dels arbres. El nostre equip us acollirà encantat i estarà a la vostra plena disposició. No deixeu de venir-hi entre el mes d’abril i setembre per gaudir d’uns dies als Pirineus Orientals.