L’aire calent dels Pirineus Orientals…

L’aire calent dels Pirineus Orientals…

Per descobrir uns kilòmetres de Soréde

Prop del Mediterrani, el nostre territori dels Pirineus Orientals és perfecte per a totes les activitats d’oci. Els Pirineus Orientals ofereixen una diversitat paisatgística única a França. El litoral, les planícies, els terrenys abruptes o les muntanyes, tots aquests racons naturals us meravellaran. Prop d’Espanya, la cultura i el patrimoni d’aquesta regió ofereix una cultura de viure única que cal descobrir.

Descobriu tots els paisatges catalans, els pobles, els mercats plens de sabors i colors, i la nostra gastronomia. El càmping Les Micocouliers és perfecte com a desí natural, entre mar i muntanya, amb excursions amb bicicleta, a peu o a cavall que us fascinaran. I no deixeu de fer la Ruta dels vins…

Els Llacs

  • El llac de St Jean Pla de Corts: Una experiència extraordinaria on tothom troba la seva activitat. Banyar-se, pesca, córrer, passejar, pujar als arbres o teleesquiar….
  • El llac de Villeuneuve de la Raho: amb un munt d’activitats nàutiques.
  • El llac SANT MARTI a Palau Del Vidre: a tan sols 5 km de Sorède, el lloc ideal per passejar amb la família o fer una bona barbacoa.
  • El llac de Villelongue del Monts: lloc de calma i autenticitat.

Els nostres pobles típics

  • Palau del Vidre: El seu festival d’art del vidre és reconegut a nivell internacional, congregant artesans del vidre de tot el món. També podreu assistir a demostracions espectaculars de bufar el vidre. I per què no fer una excursió amb cavall…
  • Saint André: Aquesta granja és un parc d’animals pedagògic i lúdic. Gaudireu d’un dia únic amb la família. Petits i grans sens dubte s’ho passaran molt bé.
  • Céret (23 km): I el seu museu d’art modern on s’exposen obres dels artistes més importants, com Picasso, Braque, Matisse…. El mes de maig la festa de la cirera per als més goumets. El mes de juliol, les festes amb cellers, els encierros i les seves bandes, la festa garantida. I l’indret panoràmic de Font Frède mostra paisatges realment únics.
  • Arles sur Tech (34 km): Si busqueu sensacions, visiteu les coves més estretes del món.
  •  Prats de Molló (53 km): La ciutat amb les seves muralles… Cal visitar el fort Lagarde que vigilava la frontera francoespanyola, les capelles i l’ermita.
  • Villefranche de Conflent (75 km):  “Des de l’Edat Mitjana fins avui”: les fortificacions de Vauban són patrimoni mundial de la UNESCO.

Camping Les Micocouliers
Perpignan
Camping Les Alberes
Camping dans les Pyrénées Orientales : visiter Saint André
Lac de Villeneuve-de-la-Raho
Venez vous ressourcer aux Thermes du Boulou
La vallée des tortues
Argelès sur Mer
Palau-del-Vidre
Villefranche-de-Conflent
Céret
Choisissez un lieu de départ et une destination